Vairuotojo motyvacinis laiškas

Pateikiamas vairuotojo motyvacinis laiškas ir jo pavyzdys lietuvių kalba. Vairuotojo darbas yra vienas populiariausių darbų Lietuvoje, todėl pamanėme kad Jums šis pavyzdys galėtų labai padėti ieškant vairuotojo darbo. 

Jonas Jonaitis

Vytauto g. Kaunas tel. 37061111111, el paštas: CVpavyzdziai.lt@gmail.com

Pone (Įmonės vadovo vardas ir pavardė)

UAB (Įmonės pavadinimas)

Dėl vairuotojo darbo Jūsų įmonėje

Gerb. Įmonės direktoriau, kreipiuosi į Jus dėl Jūsų vairuotojo darbo pasiūlymo. Aš esu įsitikinęs, kad Jums reikia tokių žmonių kaip aš su tokia darbo patirtimi kaip mano. Esu dirbęs vairuotoju daugiau kaip dešimt metų, todėl manau, kad gerai išmanau šią darbo sritį. Mano turimos vairuotojo kategorijos ir puikus anglų kalbos mokėjimas leis tinkamai prisėdėti kuriant Jūsų įmonės pridėtinę vertę. 

Pastaruosius penkerius metus dirbau tolimųjų reisų vairuotoju, todėl puikiai išmanau šio darbo specifiką. Žinau kaip priimti ir kaip perduoti krovinius, išmanau krovinių gabenimo ruošimo, dokumentų administravimo specifiką. Puikiai kalbu rusiškai ir angliškai. Mano gebėjimas spręsti neeilines situacijas apdeda man išvengti nesusipratimų. Esu mandagus ir komunikabilus žmogus. Moku lanksčiai ir atsakingai bendrauti su užsakovais. 

Turiu visas reikalingas vairuotojo kategorijas, galiu gabenti pavojingus krovinius. Esu įsitikinęs, kad Jūsų įmonėje lengvai įsiliečiau į esama kolektyvą. Galėsiu pasidalinti savo darbo patirtimi, kurią įgijau dirbdamas užsienyje, praleisdamas daug laiko automobilyje. 

Tikiuosi sudominsiu Jus ir galėsime greitai pradėti dirbti vienoje komandoje. 

Pagarbiai,

Jonas Jonaitis

Vairuotojo motyvacinis laiškas